fbpx
Profilkläder från Lululemon

Molind blir återförsäljare av Lululemon

Tar steget in i premiumsegmentet för träningskläder

Molind, en ledare inom försäljning av profilprodukter och företagsgåvor, är nu återförsäljare av en världsberömd leverantör av högkvalitativa träningskläder för träning och yoga.

Lululemon, känd för sin innovativa och funktionella design, har blivit ett ikoniskt märke inom tränings- och yogakläder. Genom detta partnerskap kommer Molind att erbjuda sina kunder tillgång till deras sortiment, vilket inkluderar allt från tekniskt avancerade leggings och sporttoppar till komfortabla yogamattor och träningsaccessoarer.

”Att bli en återförsäljare för Lululemon är en spännande utveckling för Molind. Vi är ständigt på jakt efter att erbjuda våra kunder det bästa inom varje kategori, och de representerar toppkvalitet och mode inom träningskläder,” säger Göran, VD på Molind.

Molind ser detta som en möjlighet att tillgodose behovet av högkvalitativa, hållbara och trendiga träningskläder i den skandinaviska marknaden.

För mer information om Molinds sortiment av Lululemon-produkter, besök katalogen

För ytterligare information eller beställning fyll i nedan formulär eller kontakta din säljare direkt

Om Molind

Molind är ett företag specialiserat på försäljning av profilprodukter och företagsgåvor. Med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter, inklusive det senaste tillskottet av Lululemon, strävar Molind efter att tillhandahålla produkter som förstärker varumärkesidentitet och skapar varaktiga intryck.

Om Lululemon

Lululemon Athletica Inc. är ett internationellt erkänt företag som specialiserar sig på tekniskt avancerade och funktionella träningskläder för yoga, löpning och andra fysiska aktiviteter. Känd för sin höga kvalitet och innovativa design, fortsätter Lululemon att vara en ledare inom branschen för träningskläder av hög kvalitet.