oktober 2, 2019

JOBBA HOS OSS

Kundtjänst / Webshopsadministratör

Heltid, 6 månader prov/tillsvidare. Start omgående.

Nu är vi ute och letar efter en hungrig yngre förmåga i kundtjänsten till våra Webshopar! Du kommer med hjälp av dina kollegor inom Web & Design, ha hand om webshopparna, som är ryggraden mot våra bästa kunder och en av Molinds viktigaste tillgångar.

I rollen som webshopsadmin kommer du bland annat ha hand om:
• Orderhantering
• Leveransbevakning
• Kundtjänst över mail och telefon
• Fakturering
• Reklamationer
• Lagerinköp

Vi söker dig som är strukturerad, social och vill göra allt för att kundens beställningar ska komma fram.

Att kunna uttrycka sig klart och tydligt på svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav. Kontakt med kunder och leverantörer sker lika mycket per telefon som på mail så det är viktigt att du är bekväm på telefon. Goda datakunskaper är nödvändiga, du behöver inte vara något Excelgeni men behöver ha grundläggande kunskaper. Viktigast av allt är en positiv attityd! Ingenting är omöjligt!

Erfarenhet inom Profilbranschen, Kundtjänst, Inköp, WooCommerce, eller Fortnox är meriterande.

Om Oss

Molind är ett av de främsta företagen i profilbranschen i Sverige idag. Vi stärker våra kunders varumärken genom kreativ profilering i form av profilprodukter, företagspresenter, mässprodukter, arbetskläder och unika kundanpassade specialproduktioner. Åt våra bästa kunder tillhandahåller vi även webshoppar där vi sköter allt från idéer och kreativa produkter till kundtjänst och lagerhållning. Vi är för närvarande 15 medarbetare på Ynglingagatan i Stockholm och omsätter ca 50 miljoner.

För mer info om oss se vår webbsida, vår Facebook, eller slå oss en signal!
Ansökningar och CV skickas till Stefan Ståhl, stefan.stahl@molind.se.