november 30, 2017

MAKE A CHANGE

MOLIND I SAMARBETE MED FÖRENINGEN MAKE A CHANGE

Med en tydligt gemensamt mål – att påverka samhället och människors vilja att engagera sig i arbetet mot mobbning och utanförskap har Molind ingått ett samarbete och är nu stolt partners till föreningen Make a change. Make a Change är en ideell icke vinstdrivande förening som arbetar mot mobbning bland barn och vuxna. Fokusområden är nätmobbning och vuxenmobbning, men de är också aktiva inom föreningslivet. Stort fokus ligger på att göra skillnad här och nu, kommunicera på nya sätt samt skapa dialog och debatt.

På temat ”här och nu” kommer Molind hjälpa Make a Change att utföra ”Projekt 300”. PROJEKT 300 är en utbildning inom nätmobbning med syftet att öka kunskapen inom sociala medier. Under de kommande tre åren är målsättningen att kunna erbjuda 300 skolor runtom i Sverige en kostnadsfri utbildning med fokus på lärarna i hur man hanterar samt motverkar nätmobbning.

Hur kan vi då alla hjälpa till i detta viktiga arbete?
Vi är glada att kunna stötta Make a Change ekonomiskt och hoppas att även våra kunder vill vara med och bidra, exempelvis när de handlar hos oss. Nu till jul skänker vi 15 kr / såld julklapp som oavkortat går till projektet. Alla företag är välkomna så vi får en fin start. Bara ange #MAKEACHANGE när ni beställer julklapparna. Vi ser mycket fram emot vad vi kan åstadkomma tillsammans med Make a Change, säger Marcus Pakka, Försäljningschef på Molind.

Läs gärna mer om ”Projekt 300” och Make a Change på www.makeachange.se/projekt-300/ och håll utkik efter gemensamma aktiviteter och kampanjer på www.molind.se

Följ oss gärna på Instagram och Facebook – Det är där det händer!

Kontaktpersoner

Marcus Pakka
Mobil: +46 (0)73-341 46 06
Epost: marcus.pakka@molind.se

Christian Nordenström
Grundare, Make a Change
Mobil: +46 (0)76-878 85 98
Kontor: +46 (0)10-175 76 76
Epost: christian@makeachange.se
Besöksadress: Odengatan 21, SE – 114 24 Stockholm