augusti 24, 2016

OM OSS

ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET

Molind hjälper företag, föreningar och organisationer i Europa att stärka sina varumärken och relationer genom  event och kreativ profilering i form av företagspresenter, mässprodukter, textil och unika kundanpassade lösningar. Vi behandlar våra kunder såsom vi vill bli behandlade själva och tvekar inte att uppfinna hjulet varje dag. Vårt mål är att ständigt utvecklas som företag och att vara det bästa, mest kreativa och lönsammaste alternativet för våra kunder. Vi har alltid 100% kundfokus.

Vår syn på kvalitet
På Molind tror vi att det är tre saker som kännetecknar kvalitet. Det första är passion. Vi älskar det vi gör. Alla dagar i veckan, året runt. Det innebär att vi engagerar oss, in i minsta detalj, för att våra kunder ska få den perfekta produkten. Det andra är jävlar anamma. Vi ger oss inte förräns vi har hittat rätt produkt. Inga stenar lämnas ovända, inga lösa trådar blir hängande. Och till sist, löftet. Vi brukar säga att vi håller vad du lovar. Du har kundens förtroende och det måste återspeglas i dina profilprodukter och kreativitet. Bara det bästa är gott nog som man brukar säga. Det är vår syn på kvalitet.

Vad är en bra profilprodukt?
Vi tycker att det är en produkt som är annorlunda, som sticker ut men som samtidigt är sann mot vad ditt varumärke står för. Och framför allt, en produkt som din kund har användning av i sin vardag eller i sitt dagliga arbete. Vi söker och designar hela tiden annorlunda produkter. Molind har idag leverantörer i Sverige, Europa och i Fjärran Östern. Det gör att vi ständigt har koll på de senaste heta produkterna och trenderna. Vi kontrollerar alla fabriker vi arbetar med, antingen via oss själva eller via någon av våra kontrakterade agenter, allt för att kunna kontrollera att arbetsmiljöbestämmelser efterföljs, att det inte förekommer barnarbetare m.m.

Vad är ett bra event.
När du besöker din kund ett år efter eventet och han tar det på tal med ett leende, då har det varit ett bra event. Vi gör din kund till en ännu nöjdare kund.

Koll hela vägen
Kina besöker vi årligen ett antal gånger för att vara uppdaterade och ha kontroll på de fabriker som vi andvänder. Anledningen är mycket enkel. Vi vill ha kontroll på kvaliteten hela vägen. Från inköp av produkten till tryck och leverans.