fbpx

Fira Alla Hjärtans Dag med unika profilerade presenter från Molind

En tid för uppskattning

Den 14 februari varje år firas Alla Hjärtans Dag, en dag dedikerad till kärlek, vänskap och uppskattning. Det är en dag då vi får tillfälle att uttrycka tacksamhet inte bara till våra nära och kära, men också till dem som bidrar till våra dagliga liv, som våra kollegor och medarbetare. Alla Hjärtans Dag är en perfekt tillfälle att visa uppskattning och stärka band inom ditt företag.

Fira på Valentines arbetsplatsen

Att uppmärksamma Alla Hjärtans Dag på arbetsplatsen kan bidra till en positiv och uppskattande arbetsmiljö. Det kan vara små gester som att dela ut kort eller små presenter såsom choklad, godis eller annat, som visar att du uppskattar ditt, team  eller dina kollegor och medarbetare. Det är ett utmärkt tillfälle att uppmuntra teamkänsla och visa uppskattning för allas hårda arbete.

Profilerade presenter från Molind

Hos Molind förstår vi vikten av att visa uppskattning och vi har ett brett utbud av profilerade Alla Hjärtans Dag-presenter som passar perfekt för ditt företag. Från söta godisar som tablettaskar och chokladpraliner till kreativa godispåsar,  eller andra fina presenter, så har vi något som passar varje smak och budget.

Vi kommer gärna med förslag på hur du kan anpassas med ditt företags logotyp eller ett speciellt meddelande, en perfekt present som inte bara uppskattas, utan också förbättrar din företagsprofilering. Ett personligt touch på en present kan göra stor skillnad och visa mottagaren att du verkligen har tänkt på dem.

Planera i tid för perfektion

För att säkerställa att dina Alla Hjärtans Dag-presenter är precis som du vill ha dem, rekommenderar vi att du kontaktar oss på Molind i god tid, dock senast 31 januari 2024. Vi hjälper dig gärna att välja rätt presenter och ser till att de blir personligt anpassade efter dina önskemål.

Fira Alla Hjärtans Dag med en unik touch i år och visa dina team och medarbetare hur mycket de uppskattas. Kontakta oss på Molind för att börja planera dina personliga Alla Hjärtans Dag-presenter idag!

Kontakta oss i dag för information, beställning eller kontakta din säljare direkt

Bläddra gärna själv i våra kataloger för inspiration.