SOCIALT ANSVAR

På Molind tycker vi att det är viktigt att alla som har möjlighet försöker hjälpa till för att göra samhället bättre. Vi har sedan Molind grundades alltid haft samarbeten med olika organisationer som försöker göra vår värld till en bättre plats för de som är extra utsatta. 

Vi är stolta att kunna presentera några av de initiativ som Molind har hjälpt till att stötta genom åren.

Samarbetspartner till Minutdagen

Det är en ära för oss på Molind att vara samarbetspartner till Minutdagen.

Minutdagen är ett initiativtagande av människor som vill ge barn med cancer en minut av sin barndom och glömma bort allt det jobbiga, om så för bara en minut. 
 
Vill ert företag vara med som samarbetsparter eller stötta i form av gåvor att fylla upp goodiebagen med, går det bra att kontakta oss.

 

Skärmavbild 2022-02-27 kl. 19.45.20

Har länge stöttat Liberia Dujar

Vår grundare Göran Molin är uppväxt i Liberia i Västafrika. Vi har sedan länge stöttat utbildning i området genom organisationen Liberia Dujar Association (LDA).

LDA är en politisk och religiöst obunden svensk ideell förening med cirka 200 medlemmar, som driver långsiktiga utvecklingsprogram i Liberia genom utbildning och annan träning.

LDA har sedan starten år 1994 utbildat tusentals barn och ungdomar och renoverat, byggt till eller nybyggt 17 skolor, där University College är en skola för yrkesutbildning.

Dujar betyder ”vakna” – Låt oss vakna och ge Liberias barn och unga verktygen för att skapa en bättre framtid!

Stöder Stadsmissionen

Vi stöttar stadsmissionen inför vintern med bland annat kläder till de som verkligen behöver det mest!