fbpx
Vår miljövänliga och återvinningsbara eco-penna är vår mest sålda profilprodukt. En kulspetspenna med tryckknapp.

Miljövänlig kulspetspenna med logga

Eco-penna profilprodukt - vår mest sålda produkt

Hållbarhet vad gäller profilering är i dag viktigare än någonsin, det märks inte minst i intresse för våra eco-profilprodukter. Här presenterar vi stolt vår mest sålda produkt: den återvinningsbara kulspetspennan med tryckknapp! Du kan beställa den med eller utan logga.

Eco-pennan som profilprodukt har en hållbar touch i varje detalj

Varje eco-penna som vi säljer är ett steg framåt för ett hållbart tänkande. Den här miljövänlig kulspetspennan är tillverkad av 100% återvunnen plast (ABS) i färgerna vitt och svart, samt 50% återvunnen plast i andra färger. Det är både en snygg och miljövänlig. Oavsett om du föredrar matt, polerat eller vårt unika ”Soft touch”-alternativ, har vi något för varje smak.

Miljövänlig kulspetspenna som kan skräddarsys

För dem som önskar en specifik färgmatchning så erbjuder vi specialfärger baserade på PMS från endast 5 000 enheter. Klippet, en viktig detalj av pennan, kommer i fjorton transparenta och två polerade färger. För en extra elegant känsla finns även metallknappar med både satin- och kromfinish tillgängliga.

Antibakteriellt alternativ - Säkra profilprodukter

En viktig aspekt i dessa tider är att skydda dig själv och andra från bakterier och virus. Vårt antibakteriella alternativ är behandlat med antimikrobiella ämnen. Varje penna testas i enlighet med ISO 22196 och ISO 21702:2019 för att garantera den högsta säkerhetsstandard.

En miljövänlig kulspetspenna med refill

Varje miljövänlig penna har en högkvalitativ Floating Ball® 1.0-refill, som är både blyfri och har låg föroreningsgrad. För dem som söker variation finns även alternativa refillalternativ tillgängliga. 

Snabb leverans av eco-pennan när det behövs

Brådskande beställning? Inget problem! Med vår Fastlane-tjänst behandlar vi brådskande beställningar på 500 enheter eller mer på nolltid.

Upptäck varför denna penna är vår bästsäljare. Det är inte bara en penna, utan en väl beprövad produkt för hållbar profilering och kommunikation. Besök profilerad.se by Molind idag!

Olika typer av finish

Vill du ha personlig rådgivning?