fbpx

Profilprodukter för att stärka hälsa och välbefinnande

Ge ditt team förutsättningar att komma igång med träning. Vi har profilprodukter som motiverar till att stärka hälsa och välbefinnande.

Nyåret representerar alltid en nystart såsom en chans att sätta nya mål och förbättra oss själva. Många av oss gör nyårslöften om att komma i form och leva ett hälsosammare liv. För företag är detta den perfekta tiden att stödja och uppmuntra sina medarbetare att sträva leva ett hälsosammare liv, genom att ge bort profilprodukter för att stärka hälsa och välbefinnande.

Profilprodukter som motiverar dina anställda att leva hälsosamt

Hos Molind har vi ett välsorterat sortiment av profilprodukter som inte bara kommer att motivera dina anställda att hålla sina träningslöften, utan också stärka din företagskultur och profilering. Här är några av våra mest populära träningsrelaterade produkter. Du kan även beställa dem som ett kit.

Molind Vattenflaska

Vatten är livets källa, och för att få ut det mesta av varje träningspass är hydrering nyckeln. Vår sportflaska är utformad för att vara din perfekta träningskompis, och dess flip-lock-lock garanterar att du kan dricka på språng utan spill.

Träningsband

Oavsett om du är ny på fitnessresan eller en erfaren atlet, kommer våra TPE-fitnessband att ge ditt träningspass den extra boosten. Med fyra olika styrkenivåer, kan du anpassa ditt träningspass baserat på dina behov. De är kompakta nog att ta med överallt och kommer i en snygg polyesterpåse.

Svettband Panna

Snygga frotté-svettband! Finns i en mängd olika färger, dessa svettband är inte bara funktionella utan också fantastiska för branding. Med logobrodyr inkluderad i priset!

Tränings T-shirt

Laganda är viktigt både på och utanför fältet. Vår funktions-t-shirt är designad för att hålla dig torr och bekväm under alla dina träningspass. Med utrymme för klubb-, sponsor- eller företagsloggor är det det perfekta sättet att stärka lagkänslan samtidigt som du stödjer dina anställdas fitnessmål. Finns tillgängligt för barn, dam och herr.

Molind är återförsäljare av profilkläder från Lululemon - kvalitet och design för ditt teams träning

En fin nyhet från oss på Molind är att vi nu är återförsäljare av Lululemon. Om du är intresserad av att beställa det så finns katalogen här. Du kan beställa allt från deras sortiment, du kan kika i deras katalog här. Minimiorder är 50 plagg – går att blanda plagg. 

Investera i hälsorelaterade profilprodukter och profilkläder - en investering dina anställdas framtid

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att när vi investerar i vår hälsa, investerar vi i vår framtid. Vi är glada att kunna bistå företag i att uppmuntra sina anställdas strävan efter bättre hälsa och välbefinnande. Besök vår webb idag och utforska vårt sortiment av träningsprofilprodukter!

Profilerad.com

Besök nu!