fbpx
Vinter profilprodukter

Profilprodukter vintern 2023/2024

Vintern är snart här: Ladda upp med profilprodukter!

”Ned Stark i Game of Thrones sa det bäst: ”Vintern kommer”. Och visst gör den det, varje år, som en pålitlig och obönhörlig del av våra liv. Medan kylan kommer krypande och mörkret faller tidigare för varje dag, är det dags att förbereda sig för den kommande säsongen med profilprodukter vintern 2023/2024.

En viktig aspekt av det är att se till att man har rätt kläder för att klara av vintern. Varför inte slå två flugor i en smäll och använda det som ett tillfälle att synas med profilprodukter?

Profilprodukter är ett utmärkt sätt att marknadsföra företaget och stärka ditt varumärke. Vi har ett stort utbud av vinterprofilprodukter, allt från mössor, vinterjackor och täckbyxor till dunvästar, halsdukar och reflexer. Vi har också mycket mer än så! Vad gäller kläder och reflexer så är dessa produkter nödvändiga för att klara av vintern, och genom att sätta din företagslogga eller en slogan på dem kan du vara säker på att ditt varumärke syns hela vintern.

Varför välja vinterprofilprodukter?

Vintern är en tid då alla behöver varma kläder och tillbehör. Genom att erbjuda profilprodukter som är praktiska och användbara under vintern, kan du vara säker på att dina kunder och anställda kommer att använda dem regelbundet. Detta inte bara exponerar ditt varumärke för dem, utan även för andra som ser dem när de använder dina produkter. Nedan ser du några exempel på populära vinterprofilprodukter från vår online shop.

Julinspiration

Populära Vinterprodukter med tryck

När vinterkylan slår till är det viktigt att vara väl förberedd. Oavsett om det handlar om att hålla sig varm, synlig eller bara att uppskatta en varm dryck på språng, har vi ett urval av populära vinterprodukter som passar varje behov. Från praktiska termosmuggar till stilsäkra fleecetröjor, dessa produkter gör vintersäsongen lite lättare och mycket mysigare.

Termomugg profilprodukt med tryck

Termosmugg Camelback

Njut av varm dryck under de kyligaste dagarna. Med termosmuggen håller sig kaffe eller te varmt under medarbetarnas vinteräventyr. Vinterprofilprodukt med stil.

Jacka och mössa profilprodukt med tryck

Mössa Timber

Håll huvudet varmt och stilsäkert i denna mysiga mössa. Den perfekta kombinationen av komfort och stil för kyliga dagar. Sätt loggan på så skapar du både vi-känsla bland medarbetare samt låter ditt varumärke stå ut under kalla vinterdagar. Vinterprofilprodukt som håller huvudet varmt.

Fleece profilprodukter med tryck

Kingsley Fleece

Snygg fleecetröja med kontrastmaterial på bröstet och piping längs kanterna av sömmarna. Bröstficka och sidofickor med dragkedjor. Förpackad i en biobaserad, komposterbar påse. Vinterprofilprodukt som håller medarbetarna varma i vinter.

Reflex profilprodukt med tryck

Slapwrap

När dagarna blir kortare är det viktigt att vara synlig. Dessa reflexer säkerställer att du syns tydligt, oavsett hur mörkt det blir. Reflex som du enkelt sätter på genom att slå lätt mot armen eller benet. Tryck under reflexytan. Vinterprofilprodukt som syns!

isskrapa profilprodukt med tryck

Isskrapa

Frostiga morgnar blir mycket enklare med vår robusta isskrapa. Ett oumbärligt verktyg för att klara av vinterns utmaningar. I tålig polystyrénplast med avfasade hörn. Maximal skärpa i kanterna för ett snabbt och bra resultat.

Gåvokort

Text gåvokort

Gåvokort profilprodukt med tryck

Gåvokort Low Impact - 400 kr

Osäker på den perfekta vintergåvan? Ett gåvokort är alltid rätt. Låt mottagaren välja bland våra populära vinterprodukter efter eget tycke och smak.

Low Impact-kortet är ett ansvarsfullt val för dig som vill ge bort en gåva med lägre miljöpåverkan.

Gåvokort profilprodukt med tryck

Joyful Diamant 4

Joyful giftcard - Den perfekta gåvan där mottagaren själv väljer. Många av våra kunder väljer att ge detta gåvokort till medarbetare som julgåva eller nyårsgåva.

Vår välfyllda shop med över 300 produker från flera kända varumärken finns att välja på.

Kontakta oss