fbpx
Välkommen onboarding kit till företags gåvor och profilprodukter med tryck till medarbetare

Skapa vi-känsla med Molinds onboarding-kit

Att få nya medarbetare att känna sig välkomna och inkluderade är avgörande för att skapa en stark företagskultur. En av de bästa sätten att göra detta på är genom att erbjuda ett väl genomtänkt onboarding-kit. Molind, ett företag som är engagerat i att stärka varumärken och relationer genom kreativ profilering, erbjuder ett imponerande sortiment av produkter som kan hjälpa ditt företag att skapa en stark ”vi-känsla” bland dina nya medarbetare.

Molind: Skapare av onboarding-kit som gör skillnad

Molind är inte bara ett företag som erbjuder onboarding-kit, utan de är också experter på att skapa unika och anpassade lösningar för företag, föreningar och organisationer i hela Europa. Deras engagemang för att erbjuda högkvalitativa produkter och enastående kundservice gör dem till det självklara valet när det gäller att stärka företagskulturen.

Varför är onboarding-kit viktigt och hur kan det stärka arbetskulturen?

Att välkomna nya medarbetare på rätt sätt är avgörande för att säkerställa en smidig integration i företaget. Onboarding-kit är ett fantastiskt sätt att göra detta på, eftersom de inte bara ger de nödvändiga arbetsverktygen utan också skapar en känsla av tillhörighet och gemenskap från dag ett.

Exempel på fina onboarding-kit

Nedan ser du tre exempel på fina onboarding-kit som vi på Molind har skapat till kunder tidigare. Är du intresserad av dessa eller ett liknande kit så är du välkommen att höra av dig via kontaktformuläret nedan, telefon eller mejl

profilprodukter med tryck anteckningsblock laddarsladd visitkort penna och laddningsstation

Onboarding-kit 1

- Mobilställ
- Anteckningsbok
- Penna
- Laddsladd
- Visitkort

Levereras i en robust låda, skräddarsydd med skuret skum för att även rymma din laptop. Detta säkerställer att allt ligger säkert på plats och ger en exklusiv känsla när du öppnar den.

Vacker gåvopaket prodilprodukter med tryck
Gåvokit profilprodukter med tryck dataväska anteckningsblock penna termomugg vattenflaska laddsladd

Onboarding-kit 2

- Vattenflaska
- Termosmugg
- Laddsladd
- Anteckningsbook
- Penna
- Laptop fodral

Produkterna levereras i en riktigt fin låda i kartong med egen logga och branding.

Molinds gåvopaket
Profilprodukter vattenflaska, anteckningsblock och penna

Onboarding-kit 3

- Sportflaska
- Penna
- Anteckningsbok

Sportflaskan är i rostfritt stål, pennan i aluminium har ett bambu grepp och en borstad pennkropp (blå patron, gravyren kan fås i samma färg som pennans touch topp). Anteckningsboken är i återvunnet PU-läder med 100 fodrade ark i återvunnet papper. Med matchande färg bokmärke och gummiband. (A5).

Här är några fördelar med att använda Molinds onboarding-kit:

Stärkande av företagskulturen

Onboarding-kitet är en förlängning av företagets varumärke och värderingar. Genom att tillhandahålla produkter som är märkta med företagets logotyp eller budskap hjälper Molind till att stärka den gemensamma företagskulturen.

Förbättrad lojalitet hos anställda

När nya medarbetare känner sig välkomna och uppskattade från början ökar deras benägenhet att stanna länge på företaget.

Enhetlighet

Onboarding-kitet ser till att alla medarbetare har samma arbetsverktyg och tillbehör, vilket främjar en enhetlig arbetsmiljö.

Vad kan du ha i ett onboarding-kit?

Molind erbjuder ett brett utbud av produkter som kan inkluderas i ditt företags onboarding-kit för att förstärka ”vi-känslan” och företagskulturen. Här är några exempel:

T-shirts

Anpassade t-shirts med företagets logotyp eller budskap är en utmärkt produkt för att skapa en gemensam identitet bland medarbetarna.

Vattenflaskor

Håll dina medarbetare hydrerade med anpassade vattenflaskor som bär företagets varumärke.

Kepsar

Kepsar med företagets logotyp är inte bara praktiska, de fungerar också som ett sätt att bygga teamkänsla.

Laptopväskor

För att skydda och transportera företagets teknik kan anpassade laptopväskor vara en praktisk och stilfull lösning.

Hoodies

Anpassade hoodies är perfekta för att hålla medarbetarna bekväma och varma samtidigt som de marknadsför företagets varumärke.

Padelväskor

Fler och fler hoppar på trenden att spela padel, kanske ni gör det på ert företag som ett event eller för att uppmuntra till rörelse och hälsa.

Laddstation 3 i 1

Använd till telefon, hörlurar och smartklocka. 

Profilerad.com

Besök nu!

Molind erbjuder onboarding-kit som inte bara är praktiska utan också bidrar till att skapa en stark ”vi-känsla” bland dina nya medarbetare. Genom att investera i onboarding-kit från Molind kan du stärka din företagskultur och öka medarbetarnas lojalitet från dag ett. Oavsett om du är ett företag, en förening eller en organisation, kan Molind hjälpa dig att skapa ett onboarding-kit som passar perfekt till dina behov och mål.

Så, om du vill ge dina nya medarbetare en minnesvärd och positiv start på deras resa med ditt företag, överväg att samarbeta med Molind och skapa ett onboarding-kit som kommer att göra skillnad. Det är ett investering som kommer att betala sig själv genom ökad produktivitet, en starkare företagskultur och mer nöjda medarbetare.

Kontakta oss