fbpx
graf gratisbild pixabay'

Tillväxt på Molind

Molind växer och stärker bolagets säljteam med Åsa Jankler Ullström

Åsa anställs som Key Account Manager med tillträde den 9 november. Åsa har en för uppdraget mycket passande bakgrund med bred erfarenhet från olika säljroller och nu senast 10 år inom produktmedia/Profil. Vi är mycket glada över Åsas anställning som är en viktig del i vår ambition att ligga i framkant och vara en aktiv samarbetspartner till såväl befintliga som nya kunder hälsar Göran Molin.  

Åsa kommer närmast från Master Design där hon utvecklat stora samarbeten med bland annat Bonnier News, Coca-Cola, Sortera, Nasdaq och Viking Line.

Åsa har en Bachelor Degree i marknadsföring från San Diego State University. Hon har under hela sin yrkeskarriär arbetat med sälj. Hennes resa började i golf-branschen som ansvarig för J Lindebergs golfsektion. Vidare till andra golfmärken för att slutligen 2013 landa Produktmedia / Profil branschen.

Tre snabba frågor till Åsa

Vad lockade dig till att arbeta på Molind?

Jag hade hört väldigt mycket positivt om Molind som företag och om deras ledning. Det verkar vara ett otroligt trevligt gäng och de är kända för sin kunskap och sitt arbete med import av unika produkter.  

Vad ser du fram emot i arbetet?

Jag ser fram emot att få möjlighet att göra det lilla extra för kunder. Molind har den kunskap, erfarenhet och förutsättningar för att jag ska kunna hitta perfekta och unika produkter till våra kunder. 

Finns det något speciellt projekt eller initiativ på Molind som du ser fram emot att arbeta med?

Jag ser fram emot att ta ytterligare ett kliv framåt inom specialdesign och import med unika produktioner. Jag ser också fram emot att arbeta med en av de bästa aktörerna  på marknaden och att vara med och tampas med eliten inom detta i Sverige.

 

Varmt välkommen Åsa, önskar alla vi på Molind

Åsa porträtt

Åsa Jankler Ullström

Kontakta Åsa: asa.jankler@molind.se

Om Molind

Molind står ut som en framträdande aktör inom branschen för profilprodukter och företagsgåvor. Sedan starten har vi engagerat oss i att erbjuda kundanpassade lösningar som kombinerar kreativitet, kvalitet, flexibilitet och hållbarhet. Vår resa är en berättelse om stadig tillväxt och innovation. Detta speglas tydligt i vår omsättningstillväxt: vilket också bekräftar vår position som en ledande aktör i branschen och vår förmåga att anpassa oss till föränderliga marknadsbehov med unika kundanpassade lösningar. Hos Molind ser vi fram emot att fortsätta vår växtresa och stärka våra kundrelationer med innovativa produkter och tjänster. Hos Molind är alltid kunden och leveransen i Fokus!

Omsättning i graf Molind 2013-2023