fbpx

Vassa erbjudanden, så lång lagret räcker!

Nu slut i lager

Upplev Skärpan med Molinds Vassa Erbjudande på Global Knivset – spara 60% mot att köpa i butik

Är du redo att ta ditt kök till nästa nivå? Molind presenterar nu en kampanj som kommer att skärpa både dina kulinariska färdigheter och dina köksredskap. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett exklusivt sortiment av Global knivset till fantastiska priser.

Vassa knivar med kvalitet

Global knivar är kända världen över för sin exceptionella kvalitet och design. De har vunnit flera utmärkelser och är ett självklart val för både professionella kockar och matlagningsentusiaster. Varje kniv i detta set är en hyllning till japansk hantverksskicklighet, kända för sin oslagbara precision och komfort. Med dessa knivar i din arsenal kan man skapa gourmetupplevelser i sitt eget kök som får smaklökarna att dansa.

Detta knivset är inte bara en investering i köket, det är en investering i varje måltid man tillagar. Från det finaste snittet av en skör grönsak till precisionen i att skära en perfekt bit kött, kommer dessa knivar att förvandla ens matlagning. De är lika vackra att se på som de är behagliga att använda, och deras varaktiga skärpa gör matlagningsprocessen till en ren njutning.

Vasst erbjudande – så långt lagret räcker

Och nu, tack vare Molinds kampanj, har du chansen att köpa dessa fantastiska knivar till ett oslagbart pris – spara 60% mot butikspris. Tveka inte – som alla bra saker i livet, kommer även detta erbjudande inte vara för evigt. Det är dags att skärpa dina köksredskap och din matlagningskonst. Upplev skillnaden med Global knivset och spara pengar samtidigt.

Gravera din logga – få ditt företag att glänsa

Vill man ha logga graverad med företagsnamn eller dylikt tillkommer 25:- per styck. Startkostnad 550:-
Alla priser är SEK exkl. moms.

Besök e-handel för att beställa

Besök oss på vår e-handel Profilerad.com för att utnyttja detta vassa erbjudande innan det är för sent. Skynda dig, för precis som en välslipad kniv, kommer detta erbjudande snabbt att slipa iväg! 🍴✨

Följ gärna våra aktuella erbjudanden på molind.se

 

Global Knivset - Vårt pris 1391 kr

Butikspris 3537 kr

Kockkniv Olivslipad 19cm - Vårt pris 750 kr

Butikspris 1659 kr

Grönsakshacka 13cm - Vårt pris 400 kr

Butikspris 1069 kr

Kockpincett - Vårt pris 350 kr

Butikspris 350 kr

Kontakta oss